Frihet Living B.V.

Zoekt u woonruimte?

Frihet Living B.V. kan u helpen met het tijdrovende zoektocht! Ons grote netwerk van makelaars zorgt bijna dagelijks voor nieuw aanbod. Indien u ons een zoekopdracht geeft krijgt u van ons het aanbod dagelijks aangereikt. Wij helpen u op weg en begeleiden u tijdens een bezichtiging en aan huur. Laat Frihet Living B.V. u werk uit handen nemen.

Zoekt u een kamer?

Wij hebben achttien kamers in de verhuur. In Purmerend zijn er vijf en in Amsterdam dertien kamers die uitsluitend op long stay basis worden verhuurd. Wij doen niets met AirBNB en Booking.com. We zijn tenslotte geen hotel. Zoekt u een kamer dan nodigen wij u uit om contact op te nemen.

Heeft u woonruimte te huur?

Frihet Living B.V. zoekt uitbreiding van ons aanbod. Wij kunnen dit gebruiken voor ons eigen verhuur activiteiten maar ook als bemiddeling voor onze huidige klanten kring. Onze selectie beleid is streng conform de wet van ons verlangt. Aan Frihet Living B.V. heeft u een goede partner die op een eerlijke en lang termijn basis wilt samen werken met huiseigenaren. Interesse om ook uw woonruimte bij ons onder te brengen? Neem contact met ons op.